Bejelentkezés Registration

Archívum: ‘Karácsonyi SMSek’

december 2nd, 2011

8 karácsonyi sms

 1. Megérkeztek az idei év első karácsonyi sms-ei. Nézzétek át őket, és ha valamelyik tetszik, akkor jegyezzétek meg, így lesz mit küldeni Szenteste.

  “Áldás szálljon házatokra, meghitt béke lengje be, boldogságnak légy forrása, szóljon erről Szenteste!”

 2. “Épp most küldtem egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött és azt mondta, hogy nem tud, mert az angyaloknak nem kell vigyázniuk egymásra! Boldog ünnepet!”
 3. “Lehalkul a város zaja karácsony estére. Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye. Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon.”
 4. “Küldök egy lángocskát szívem melegéből, elviszi egy angyal, ki eljön az égből. Füledbe súgja, mit szívemből kívánok, de leírom én is: Szép, boldog karácsonyt!”
  1. Jégvirág költözzön minden ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s gazdagon, örömökben teljen a karácsony!
  2. A képeslap ósdi, új idők járnak, az üzenetek manapság az éterben szállnak: így kívánok én is boldog ünnepeket, sok boldogságot, erőt, szeretetet!
  3. Kívánom, hogy ne csak a mai nap, de a szíved minden nap karácsonyi szeretetben égjen, a boldogság állandó fénye költözzön életedbe, és az ünnepek elmúltával is úgy ragyogj, mint szenteste a karácsonyfa előtt!
  4. A telefonod már tele lehet, “kellemes, boldog ünnepeket”, én se kívánok egyebet: szívedet lengje be szeretet!
december 21st, 2010

6 Karácsonyi sms

Karácsonyi sms

“Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem:
Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek!
Eszembe jutottál Te és a Családod,
és ezúton kívánok BOLDOG KARÁCSONYT!”

december 11th, 2010

Baráti SMS-ek

Baráti smsekVálassz egyet a karácsonyi baráti SMS-ek közül és lepd meg barátodat velük. Biztosan örülni fognak, hogy karácsonykor is gondolsz rájuk:)

december 4th, 2010

Télapós SMSek

Mikulásos smsekHa utánad lopakodik egy fehér szakállas pasi piros szerkóban, ne lepődj meg. Csak én írtam a télapónak, hogy téged akarlak karácsonyra. Happy Mikulást!!

november 23rd, 2010

Jókívánság SMS-ek

Jókívánság sms-ek“A képeslap ósdi, új idők járnak, az üzenetek manapság az éterben szállnak: így kívánok én is boldog ünnepeket, sok boldogságot, erőt, szeretetet!”
november 16th, 2010

“Szegényes” karácsonyi sms-ek

Ezeknek a karácsonyi sms-eknek a témája a szegénység illetve a gazdagság szembeállítása karácsonyi köntösbe öltöztetve.
november 14th, 2010

Szerelmes Karácsonyi SMS-ek

Szerelmes karácsonyi sms-ekFejezd kis szerelmednek karácsonykor is érzelmeidet. Ezek a szerelemes karácsonyi sms-ek kiválóan alkalmasak erre!:)
november 10th, 2010

Obszcén Karácsonyi SMS-ek

Vicces karácsonyi sms-ekAz alábbi 5 SMS-t csak akkor nézd meg ha elmúltál 18. Trágár/obszcén kifejezéseket tartalmaznak, így vigyázz kinek küldöd el őket:)

november 9th, 2010

5 Karácsonyi SMS

karacsonyi sms-ekÚjabb 5 Karácsony SMS-t szeretnék veletek megosztani, melyek, egytől-egyig rendkívül szívhez szólóak. Ezekkel az sms-ekkel igazán meghitt lehet a karácsonyi köszöntésünk.