Bejelentkezés Registration

Archívum: ‘Karácsonyi Képeslapok’

december 19th, 2011

Interaktív Karácsonyi Képeslap

Karácsonyi képeslapokÚjabb zenés képeslapot készítettünk Nektek, hogy a megszokott üdvözlőkártyák helyett valami igazán egyedit tudjatok küldeni szeretteiteknek. Csak a linkre kell kattintani és máris megjeleni előttetek:)

december 1st, 2011

Karácsonyfás és gyertyás képeslap

Karácsonyt talán a leginkább a karácsonyfa és a gyertya jelképezi. Ezen a képeslapon mindkét jelkép megtalálható.

Az egyszerű fehér kartonlapból hajtogatott képeslap előlapjára zöld, arany és barna filctoll segítségével rajzold meg a karácsonyfát. Díszeknek ragassz kristályokat, gyertyának hosszúkás gyöngyöket, gyertyalángnak pedig narancssárga kristályokat.

november 28th, 2011

Ragyogó gömb karácsonyi képeslap

A mai nap egy újabb egyedi készítésű karácsonyi képeslapot mutatunk be. A képeslap alapja egy félbe hajtott, kerekített szélű A5-ös kartonpapír. Szerezz be ezüstös, arany és kék színű filctollakat.  Ezek segítségével rajzolj stílusos gömböket egy kartonlapra, majd vágd ki a gömbformákat.

november 27th, 2011

Karácsonyi képeslap – 2

Második kézzel készített karácsonyi képeslapunkat temperával kell megfesteni. Mint a hajdani rajzórákon, próbálj egy szép karácsonyi hangulatú festményt készíteni. Talán a legegyszerűb, ha fehér kartonpapírra festesz színes gömböket, esetleg karácsonyfát, vagy téli tájat.
november 25th, 2011

Karácsonyi képeslap – 1

Ma induló sorozatunkban 10 darab kézzel készített karácsonyi képeslapot mutatunk be. Az első egyedi készítésű képeslap neve: Gömb.

A képeslap alapja stílusosan egy zöld karton lesz. Szükséged lesz még fehér katonpapírra is, melyből kivághatod a fodros végű fehér alapot, valamint a három gömbformát. Szerezz be tarka karácsonyi szalvettákat és vágd ki őket gömb formákban, majd ragaszd a formákra.

A fodros részt is ragaszd le szalvettával, felső szélére ragassz kristályköveket, apró gyöngyöket vagy egyéb díszítő elemeket. A díszekre köss fehér zsinórból akasztót és illeszd a fehér kartonalap mögé. Az egészet ragaszd a zöld kartonra.

november 21st, 2011

Mindjárt itt (lenne) a Télapó….

Bizony már nincs sok hátra, hogy a piros ruhás télapó ajándékot csempésszen a gyerekek csizmáiba. Igen már nem kell sokat aludni és itt a Mikulás. Így zajlana a rendes forgatókönyv szerint, de mivan ha eltűnt Rudolf? Vajon ki lophatta el?

december 24th, 2010

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt

Eljött Szenteste napja is. Ezúton szeretnénk Minden kedves olvasónak Boldog Karácsonyt kívánni ezzel az animált karácsonyi képeslappal.

november 30th, 2010

Zenélő Karácsonyi Képeslap

Karácsonyi képeslap

Egy igazi különlegességet “alkottunk” nektek. Bemutajuk oldalunk első zenélő karácsonyi képeslapját. Küldd el ismerőseidnek, biztosan értékelni fogják.

november 16th, 2010

Mikulásos Képeslapok

BKarácsonyi képeslapokár még nincs december 6-a, mi úgy gondoltuk, hogy itt az ideje már a mikulásos képeslapoknak:)