Bejelentkezés Registration

Archívum: ‘Karácsonyi Díszek’

december 1st, 2012

Egyedi díszek és kiegészítők

Amennyiben szeretnéd a karácsonyfát, vagy az otthonod feldobni ezekkel az egyedi, kézzel készített horgolásokkal, akkor az alábbi oldalt kell meglátogatnod, ahol még több kézzel készült díszt és kiegészítőt találsz rendkívül kedvező áron. Karácsonyi ajándéknak  is kiválóak! Itt tudsz rendelni: https://www.facebook.com/Naplelke

Csengettyű – 400 Ft                -Karácsonyi hajas angyalka – 500 Ft-      Karácsonyi angyalka – 400 Ft

november 30th, 2011

Karácsonyi rekordok

Most, hogy vészesen közeleg a karácsony, mi úgy gondoltuk , hogy összegyűjtünk nektek néhány karácsonyi rekordot.

Rio de Janeiróban már világítanak a legmagasabb úszó karácsonyfa izzói: a Rodrigo de Freitas-tó vízére bocsátott 542 tonnás és 85 méter magas acélszerkezetet 3,3 millió zöld égő világítja meg. A különleges karácsonyfára összesen 105 kilométernyi izzófüzért tekertek fel, hogy még szebbé tegyék a szerkezetet.

Ez már a 16. alkalom, hogy úszó karácsonyfát állítottak, a látványosság világítását január 6-ig minden este 19 óra 30 perctől éjjel két óráig hagyják bekapcsolva, hétvégénként egy órával hosszabban. Az arvore de natal – a karácsonyfa portugál nyelven – 1996-ban még csak 48 méteres volt, azóta “nőtt” 85 méteresre, ezt a magasságot először 2007-ben érte el.

november 28th, 2011

Ismét a fehér a karácsony színe

A divattervezők szerint a 2011-es karácsony színe a fehér és a natúr, illetve ezek keverékei. A 2011-es kollekció különlegességét az úgynevezett irizáló díszek szolgáltatják. A másik nevén színváltó bevonatnak köszönhetően a díszek más-más árnyalatot kapnak, ezzel érdekesebb összhatást keltve.

Aki karakteresebb megoldásra vágyik, az sokrétű ajánlatból választhat még. Divat a gyöngyös, az arany, ezüst, retro, nagy gömbös, de még a figurális díszek is.

S ha már divatőrület. Magyarországon is megjelenik az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már népszerű, feldíszített karácsonyfa bérlése. Itt a kuncsaftok az igényeiknek – és pénztárcájuknak – megfelelő kész fát kapnak kézhez.

december 7th, 2010

Angyal dísz

Karácsonyi díszekAz üvegmatrica segítségével könnyedén feldobhatjuk ablakainkat. Ám az üvegmatricát nem muszáj lehúzni a fóliáról. Ha vastag fóliát használunk, tartást ad a mintának. Száradás után tűvel átszúrhatjuk művünket és szép zsinórra, vagy damilra akaszthatjuk. Karácsonykor pedig nem is lehetne hangulatosabb díszítést készíteni mint színes angyalkákat. Ezt a karácsonyi dekorációt gyerekekkel együtt is készíthetjük.

november 27th, 2010

Adventi koszorú készítése

Karácsonyi díszekKözeleg az advent(holnap lesz advent első vasárnapja) és évről-évre egyre népszerűbbek az adventi koszorúk. Nem feltétlenül szükséges előre elkészített koszorút vásárolni. Pénztárcakímélőbb és élvezetesebb, ha magunk készítünk egyet. Pár szükséges alapanyagból, némi kis kézügyességgel, rövid idő alatt hangulatos, egyedi adventi koszorút varázsolhatunk. Írásunkban részletesen ismertetjük a szükséges hozzávalókat, valamint a koszorú elkészítésének fortélyait.

november 23rd, 2010

Díszek elhasznált CD lemezekből

Karácsonyi díszekA rossz cd-ket nem kell kidobnunk: készíthetünk belőle ajtódíszt, ablakdíszt és poháralátétet is. Csupán egy kis kreativitás szükséges hozzá:)

november 13th, 2010

Egyedi karácsonyfadíszek

Karácsonyi díszekKészítsük egyedi karácsonyfadíszeket. A díszek nagy előnye, hogy nem törékenyek, így miután megalkottuk őket, a gyerekek és a kutya sem jelent veszélyt rájuk.

november 12th, 2010

Hópihe készítés

Karácsonyi díszekA havat mindenki szereti. Pláne, ha nem kell miatta dideregni:) Csináljunk magunknak hóesést ablakainkba…